- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
Helló!
Van egy programom otthon aminek van egy funkciója amivel a support oldalra tudok fellépni
és onnan tudok letölteni kiegészítéseket, upgradeket...
de otthon sajnos dial up vanazzal töltögetni 10megás fájlokat eléggé költséges, meg lassú.
Szal gondolkoztam, hogy hogyan tudnám máshol is hozzáférni a supporthoz. A program máshelyre
telepítése nélkül.
A program egy php-s oldalt hív meg. Letöltöttem flashgettel és megnéztem a forrását.
És az alábbi javascript léptet be a supportra:
<script language=''JavaScript'' type=''text/javascript''>
<!--
function SwitchUser(sbox) {
var newurl = sbox.value;
parent.location = newurl;
}
function BtnClk(url) {
parent.location = url;
}
// -->
</script>
Én próbálkoztam a következő módszerrel:
Írtam egy egyszerű html oldalt ami elküldi az adatokat, de sajnos vmi nem passzol, mert nem müxik.
<form method=''post'' action=''http://www.supportoldal címe/login.php'' />
<input name=''sbox'' type=''hidden'' value=''jelszó'' />
<input class=''submit'' type=''image'' name=''submit'' src=''dot.gif'' alt=''OK'' value=''OK'' />
<input type=''hidden'' name=''url'' value=''http://www.supportoldal címe/login.php'' />
</form>
Javascripthez nem értek semmennyire se, meg programozó se vagyok, csak lelkes amatőr
Tud valaki segíteni, hogy mi a hiba vagy hogyan is kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512gb makulátlan állapotban dobozában
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest