- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
https://developer.mozilla.org/en-US/docs/HTML/Canvas/Tutorial/Basic_usage
Itt van a kulcsmondat a width és height attribútumok leírásánál a canvasra vonatkozóan, zárójeles megjegyzésként:
"The <canvas> element has only two attributes - width and height. These are both optional and can also be set using DOM properties. When no width and height attributes are specified, the canvas will initially be 300 pixels wide and 150 pixels high. The element can be sized arbitrarily by CSS, but during rendering the image is scaled to fit its layout size. (If your renderings seem distorted, try specifying your width and height attributes explicitly in the <canvas> attributes, and not with CSS.)"Hogy egész pontosan a CSS-beli megadás miért nem működik az elvártaknak megfelelően, azt nem tudom, de feltételezem, ez böngészőbeli implementáció kérdése, és jelenleg egyik böngészőben sem renderelődik a konkrét példa az elvártaknak megfelelően.
Érdekességként felfedeztem egyébként, hogy Operában hiába tartod nyomva a kurzorgombokat, nem fog arrébbmenni a vonal, csak akkor, ha egyesével nyomkodod őket. Ezzel a buggal (vagy feature?
) még nem találkoztam Operában. Bár gondolom most ez marginális kérdés, ha már marginális részesedésű böngészőről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- Eredeti játékok OFF topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Tőzsde és gazdaság
- Sorozatok
- További aktív témák...
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) még nem találkoztam Operában. Bár gondolom most ez marginális kérdés, ha már marginális részesedésű böngészőről van szó.