Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Google Pixel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sk8erPeter #3336 üzenetére
Teljesen igazad van.
Viszont az a megoldás problémás lehet, ha mouseover-re jelenik meg a törlő ikon, mert amúgy a képre kattintással adom vissza a linket az editornak, window bezárással együtt.
Más galériában én is csináltam ilyesmit, de ott a képre kattintásnak csak amolyan fogd és vidd funkciós szerepe volt.
Inkább az egyenkénti törlés lehet kényelmetlen. Most úgy oldottam meg, hogy csináltam a képek div-jébe checkbox-okat és így többet is ki lehet jelölni egyszerre törlésre.
Viszont lesz egy olyan feladatom, ahol szükséges lesz a jobb menü az elemek tulajdonságainak lekéréséhez, törléshez, stb. Tehát elemenként több lehetőség lesz majd. Ott mindenképpen kelleni fog a content menü.
Amúgy a JQuery tökéletes megoldás, köszönöm.Igazából én tettem fel rossz helyre a kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest