Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Iphone applikáció problémák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
Sziasztok!
Saját magamnak csináltam nemrég egy honlapot, nem vagyok egy nagyon tapasztalt programozó, de egy HTML weboldalt össze tudtam hozni. Viszont van vele annyi gondom, hogy kéne egy részéhez Javascript, amit nem tudok megcsinálni, mert lövésem sincs az egész témárol.
Valamelyikőtök nem tudna segíteni. Egy egész egyszerű dologról lenne egyébként szó.
Adott több lapon is ez a kódrészlet:
<iframe src="https://viewer.zoho.com/embed.jsp?f=gIvdE" frameborder="0" width="680" height="600" style="margin-bottom:-70px; margin-top:-40px; "> </iframe>
Ezekben a Framekben a Zoho viewer jelenik meg, az az online dokumentum nézegető, de a fejlécet mindig eltüntetem a vastagon kiemelt margóbeállítással, mert nem néz ki jól, hogy minddig megjelenik a dokumentum fölött a filenév.
Tanakodtunk rajta a Google forumán, hogy emiatt adhat-e a Google rejtett tartalom miatti büntetést, azt monták nem valószínű, de biztosabb, ha írok egy szkriptet, ami utólag levágja a fejlécet. Bár nem tudom ez mért más, mintha beállítom a margó, hisz ugyan úgy akkor lesz egy rejtett tartalom, bár én nem vágom ezt a scriptezést...
Valaki be tudna ide másolni egy ilyen scriptet, gondolom ez nem egy bonyolult dolog, vagy ha senkinek nincs ideje rá, erre a fajta műveletre hol találok leírást? Hol van leírás arról a parancsról, ami nekem kelle a script-be, hogy eltünjön a framekben a fejléc? Tudtok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kingston 240GB Sata SSD
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest