- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
papa019
senior tag
válasz
Sk8erPeter #2450 üzenetére
Ez a 'town' kulcsszóra dob ki eredményeket a 49 szélességi és 17 hosszúsági fok alapján (és a kimenet json): [link]
Ennek az oldalnak van a legjobb adatbázisa, amit eddig találtam (elképzelésem sincs egyébként, hogy mire keressek, vagy hogyan keressek, hogy ilyen fejlett adatbázist találjak). Nem tudom, hogy miért fontos pont a wikimapiát használnom egyébként, ezt kaptam, mint feladat... Bár ha találok jobbat, akkor gondolom használhatom azt, csak csináljam meg az alkalmazást. Majd megpróbálok keresni olyan adatbázist, amiben ha más nem, akkor az ország városai és Bp. kerületei rajta vannak...
Egyébként az oldalam, amin jelenleg csak a helymeghatározás működik, illetve az egyetem főépülete van bejelölve, mint példa polinom: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest