Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Jövő héten érkezik a Mate 80 széria
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
papa019
üzenetére
Na, ezek szerint már vágod a Google Maps API-t valamennyire, nem?
Azt hittem, ez új, de akkor valamennyire már belementél, ez jó.Az előzőre visszatérve: ha áttekinthetően is meg szeretnéd nézni a JSON-kimenetet, akkor alakítsd átlátható formátumúra, miután ide bemásoltad a tartalmát:
http://jsbeautifier.org/Igazából ez a JSON-kimenet, amit linkeltél, elég jól áttekinthető. Szóval igazából nem rossz ez a WikiMapia.
Tulajdonképpen az oldalukon ők is Google Maps API-t használnak, szóval én eleinte egy kicsit félreértettem az eredetinek a célját.
A lényeg: nyugodtan használhatod a WikiMapiát szerintem, így jobban belekukkantva egész könnyű használni, mert igazából innen a lényeg az adatok kiszedése, a megjelenítést meg úgyis Google Maps-szel fogod, szóval visszavonom a korábbiakat, maradhat szerintem ez is nyugodtan, nem kell migrálni.
Ha segítség kell hozzá, akkor kérdezz nyugodtan.Az általad linkelt JSON-fájl alapján egy viszonylag primitív példát készítettem neked jQuery használatával, ebből jól látható, hogyan szedem ki az adatokat (aztán ez továbbvihető, az adatok alapján térkép generálható):
http://jsbin.com/igahov/edit#javascript,live
Ha bepipálod a HTML checkboxot is fölül, akkor láthatod, hogy igazából lószart sem raktam a HTML-be a nagyon szükséges dolgokon kívül, az egész HTML-tartalmat jQuery-vel generálom le, abból az adatból kiszedve, amit linkeltél.
Hátha ez segít elindulni az úton.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tulajdonképpen az oldalukon ők is Google Maps API-t használnak, szóval én eleinte egy kicsit félreértettem az eredetinek a célját.