Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Igazad van, abban a hozzászólásban már kicsit előrerohantam, ott arról kezdtem beszélni, hogy ha már feltöltötte az átalakított címet az adatbázisba, akkor annak megfelelően hogyan tudja lekérni az adatot. Azért említettem meg, mert azt hittem, akkor már világos volt, hogy ez nem kliensoldali feladat, de tényleg tök félreérthetőek voltak a hsz.-eim, valószínűleg először félre is értettem a szándékot, sorry.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- CalDigit TS3 Plus Thunderbolt 3 dokkoló állomás
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest