- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Öröm.

Valahogy úgy csináltam volna, hogy sima HTML-elemként létrehoztam volna a menüpontokat, majd a CSS display:none; tulajdonságával elrejtettem volna, és amikor szükséges (pl. egér fölévitelekor, kattintáskor, stb.), JavaScripttel megváltoztattam volna a stílust display:block;-ra. Vagy akár a CSS :hover pszeudoosztályával is lehet ilyet csinálni, hogy magát a tartalmat változtatod (content tulajdonság), habár ezzel a különböző animációkat nem igazán lehet megoldani, ahhoz ismét JavaScript szükséges, de bármi megoldható.
Talán utóbbi módszerekkel a Google is jobban tudja indexelni a menüpontokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi