Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
tam@s
tag
válasz
Lortech
üzenetére
Köszönöm a hozzászólásod! Egyetértek veled, de elakadtam a magam fejlesztésében, és ezért jó lenne megnézni, hogy milyen vezérfonal mellett kellene haladnom, hogyan csinálják a nálam jobbak, hogyan épül fel a valóságban egy egyszerűbb játék. Túrom a netet, de gyenge példák vannak csak.
-
tam@s
tag
Sziasztok! Tanulási/fejlődési célból szeretnék leprogramozni egy játékot Javaban, egy Monopoly szerűt. Tudnátok segíteni, hogy merre induljak el, esetleg van valakinek egy alapszintű kódsora ilyesmire? Annyi lenne csak a kikötésem, hogy normális grafikája legyen, ne ilyen windows 95 szerű.
Van valamennyi alap szintű tudásom, kisebb félprogramokat írtam a munkahelyemen, Pythonban már jól alakulnak a dolgok, de most a Java-t szeretném megtanulni, valahogy elakadtam az autodidakta fejlődésben, és úgy gondolom, hogy ez továbblökne egy kicsit. Én szeretném megírni, vagy fejlesztgetni, csak az alapok kellenének, elég lenne egy tábla, meg hogy lépegetnek rajta a játékosok.
Megköszönök előre is minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Vanguard
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Hobby elektronika
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest