- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZeroCool
csendes tag
válasz
Revolit #2025 üzenetére
Szia,
Én 3 framework-ot tudnék ajánlani, ami az Én véleményen szerint jó. Vaadin (gwt), Adobe Flex (mxml, as3), ExtJS (javascript). Ha már java-ban otthon vagy, akkor szerintem a Vaadin az amit talán leggyorsabban meg tudsz tanulni használni, mert ugye java-ban kell kódolnod. Egy flex-es projektet nagy falat összerakni egy build toollal, és még tanulnod kell as3-mat is. Én a diplomamunkámat Vaadinnal csinálnám (novemberben egy versenyen is azt használtam).
Ha bármi kérdésed van velük kapcsolatban nagyon szívesen segítek.Üdv,
Dani -
ZeroCool
csendes tag
válasz
eziskamu #2009 üzenetére
Szia,
Arra gondoltam, hogy ha manapság szeretne elhelyezkedni mint fejlesztő, akkor nagyon kicsi annak az esélye, hogy valahol vastag klienst kell majd fejlesztenie, és pont swing-el. Mostanság vékony klienseket fejlesztenek a nagyvállalatoknál szerintem. (Ezért nem is említettem az SWT-t)
Üdv,
Dani -
ZeroCool
csendes tag
Szia,
Szerintem kezdj el nézelődni java-s eszközök irányába. pl. Maven, Spring, Hibernate
Nem árt ha Java EE-ben is jártas vagy valamennyire.
Swing kuka. Semmire nem jó. Valamilyen más UI framework-ot lenne jó megismerned. Pl. Adobe Flex, Vaadin, Ext Js..... Sok van belőle.
Szerintem még az a fontos, hogy ne csak elméleti tudásod legyen, hanem találj ki valami kis egyszerű projekteket magadnak, és azokat próbáld megvalósítani.
Ha érdekelnek még dolgok, akkor írj nyugodtan akár pm-et is. Szívesen segítek ha tudok.Üdv,
Dani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen videókártyát?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest