Hirdetés
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZeroCool
csendes tag
válasz
Revolit
üzenetére
Szia,
Én 3 framework-ot tudnék ajánlani, ami az Én véleményen szerint jó. Vaadin (gwt), Adobe Flex (mxml, as3), ExtJS (javascript). Ha már java-ban otthon vagy, akkor szerintem a Vaadin az amit talán leggyorsabban meg tudsz tanulni használni, mert ugye java-ban kell kódolnod. Egy flex-es projektet nagy falat összerakni egy build toollal, és még tanulnod kell as3-mat is. Én a diplomamunkámat Vaadinnal csinálnám (novemberben egy versenyen is azt használtam).
Ha bármi kérdésed van velük kapcsolatban nagyon szívesen segítek.Üdv,
Dani -
ZeroCool
csendes tag
válasz
eziskamu
üzenetére
Szia,
Arra gondoltam, hogy ha manapság szeretne elhelyezkedni mint fejlesztő, akkor nagyon kicsi annak az esélye, hogy valahol vastag klienst kell majd fejlesztenie, és pont swing-el. Mostanság vékony klienseket fejlesztenek a nagyvállalatoknál szerintem. (Ezért nem is említettem az SWT-t)
Üdv,
Dani -
ZeroCool
csendes tag
Szia,
Szerintem kezdj el nézelődni java-s eszközök irányába. pl. Maven, Spring, Hibernate
Nem árt ha Java EE-ben is jártas vagy valamennyire.
Swing kuka. Semmire nem jó. Valamilyen más UI framework-ot lenne jó megismerned. Pl. Adobe Flex, Vaadin, Ext Js..... Sok van belőle.
Szerintem még az a fontos, hogy ne csak elméleti tudásod legyen, hanem találj ki valami kis egyszerű projekteket magadnak, és azokat próbáld megvalósítani.
Ha érdekelnek még dolgok, akkor írj nyugodtan akár pm-et is. Szívesen segítek ha tudok.Üdv,
Dani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs