Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
válasz
ZeroCool
üzenetére
Igen inkább, és főleg magyar nyelvűre, bár az gondolom csak álom

gygabor88: Most mégy csak bele szeretnék látni (egy két kisebb önálló program), mert vagy csak tulmisztifikálva körbeírják, vagy a mélyébe ugranak az EE témának.
A Hibernate meg fontos lenne olyan szempontból, hogy adatbázisokkal kell néha szórakoznom, bár nincs nagy változatosság szerencsére, úgyhogy SQL utasításokat passzolgattam át, és eddig még jól megvoltam vele

De ha jól sejtem Hibernate-val megírva könnyen át lehetne állítani a programjaimat másik gyártó adatbázisához is. Annak idején mutatták is, de ANT-al még jól megkavarták a dolgot, és sok minden nem "jött át"
-
eziskamu
addikt
válasz
ZeroCool
üzenetére
Na igen, a webes technikáknak és az EE-nek áll a világ, főleg Java fronton ahogy nézem. Az ÁNYK-n kívűl más tisztán JAVA-s asztali alkalmazást nem is láttam mostanában (kivéve amit én dobtam össze
)
Azért hogy semmire ne lenne jó a Swing, hát picit erős. Ahogy írtam marhára nem használom ki a "képességeit", de azért könnyebb asztali progikhoz még jó, az persze más kérdés, hogy komoly fejlesztőknél már nem játszik. Az SWT-t amúgy miért nem említetted, mert az se webes UI keretrendszer
?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- További aktív témák...
- Huananzhi x99-bd4 (x99 BYD) + E51620v3 + 16GB Kingstone Hyper X ddr4 2133mhz
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i9-12950HX 16C / 32GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU tervező
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest