- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palkó
tag
válasz
concret_hp #709 üzenetére
Nem örül, sajna. Amit írtál letöltöttem, de ezzel még nem megy a chat.
Kéri a hiányzó bővítmény telepítését, amit nem hagy végig, mert ezt írja:
ERROR 1722. There is a problem with this Windows Installer package. A program run as part of the setup did not finish as expected.
Ha megint próbálom akkor ez műsor megy:
You alredy hare this version of the JRE installed. Please uninstall the product trough your add\remove programs utility before reinstalling.
Szóval kösz az eddigieket, de további segítséget kérek !! -
Palkó
tag
Sziasztok !
Hogy legyen köztetek egy abszolút láma is, megjöttem. Az a gondom, hogy bizonyos dolgokhoz kell a Java a gépen ( pl. chat... stb ), én boldogan telepítem felfelé, egyszer csak leáll, ír valami olyasmit , hogy a verzióm nem megfelelő, és kész.
Három napja vergődök, hogy valami alap Javát összehozzak, de semmi.
Ugyanezen a rendszeren fenn volt, csak volt formattálva a vinyó, azóta nem akarja a jót.
Ha valakinek van Java-slata, örömmel venném...
Köszi előre is !
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest