- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyeptegla
tag
Ha ráérsz és van kedved akkor kitudnád egészíteni a [kódomat], ahova ezeket be kéne illesztenem amiket írtál.
Kb. 5-6 óra progom volt és az órai anyagból nem sokat tudok meríteni ezekhez a feladatokhoz. a this, map, parancsot és ilyen komplexebb class-okat még nem csináltam.
-
Gyeptegla
tag
válasz
WonderCSabo #4682 üzenetére
Itt van. Main-ben nekem a súgó és a menüm van ami kész van.
a ; b ; c ; d vannak a megoldásaim.
a feladatot sorról sorra szöveg összehasonlítással oldottam meg.
A többit pedig megfelelő tömb nélkül el sem tudom kezdeni.
[Pastebin] -
Gyeptegla
tag
Sziasztok.
Kezdő programozó vagyok.
Szeretném segítségeteket kérni ebben a feladatban.
Összeállítottunk egy zenelejátszási listát, amelyben N zeneszám van. A listában a lejátszás sorrendjében szerepelnek az előadók neve (egy szó), a dal címe (egy szó) és a hosszúsága másodpercekben. (Ugyanaz az előadó, ugyanazzal a dallal csak egyszer szerepel.)
a) Szerepel-e egy adott E előadó a listán?
b) Igaz-e, hogy a lejátszási listán egyre rövidebb számok kerülnek előadásra?
c) Ha a lejátszási listát végtelenítjük, melyik dalt halljuk kezdéshez képest K másodperc múlva?
d) Az azonos című dalok közül melyik a leghosszabb?Az A-t sikerült megoldanom. (Van már saját Listám ami következő oszlopokat tartalmazza:
Másodperc | Előadó | Dal) Az első feladatot sikerült tömb nélkül megoldanom. De a többihez kelleni fog, és nem tanultuk hogyan kell több adatsorból álló tömböt tölteni fájlból.Előre is bocsánat ha ez nem ide tartozik, de egyedül nem hiszem, hogy megtudnám őket oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest