Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyeptegla
tag
Ha ráérsz és van kedved akkor kitudnád egészíteni a [kódomat], ahova ezeket be kéne illesztenem amiket írtál.
Kb. 5-6 óra progom volt és az órai anyagból nem sokat tudok meríteni ezekhez a feladatokhoz. a this, map, parancsot és ilyen komplexebb class-okat még nem csináltam.
-
Gyeptegla
tag
válasz
WonderCSabo #4682 üzenetére
Itt van. Main-ben nekem a súgó és a menüm van ami kész van.
a ; b ; c ; d vannak a megoldásaim.
a feladatot sorról sorra szöveg összehasonlítással oldottam meg.
A többit pedig megfelelő tömb nélkül el sem tudom kezdeni.
[Pastebin] -
Gyeptegla
tag
Sziasztok.
Kezdő programozó vagyok.
Szeretném segítségeteket kérni ebben a feladatban.
Összeállítottunk egy zenelejátszási listát, amelyben N zeneszám van. A listában a lejátszás sorrendjében szerepelnek az előadók neve (egy szó), a dal címe (egy szó) és a hosszúsága másodpercekben. (Ugyanaz az előadó, ugyanazzal a dallal csak egyszer szerepel.)
a) Szerepel-e egy adott E előadó a listán?
b) Igaz-e, hogy a lejátszási listán egyre rövidebb számok kerülnek előadásra?
c) Ha a lejátszási listát végtelenítjük, melyik dalt halljuk kezdéshez képest K másodperc múlva?
d) Az azonos című dalok közül melyik a leghosszabb?Az A-t sikerült megoldanom. (Van már saját Listám ami következő oszlopokat tartalmazza:
Másodperc | Előadó | Dal) Az első feladatot sikerült tömb nélkül megoldanom. De a többihez kelleni fog, és nem tanultuk hogyan kell több adatsorból álló tömböt tölteni fájlból.Előre is bocsánat ha ez nem ide tartozik, de egyedül nem hiszem, hogy megtudnám őket oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest