- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Akciófigyelő: Komoly kedvezmény a 70mai 4K Omni autós kamerára
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyeptegla
tag
Ha ráérsz és van kedved akkor kitudnád egészíteni a [kódomat], ahova ezeket be kéne illesztenem amiket írtál.
Kb. 5-6 óra progom volt és az órai anyagból nem sokat tudok meríteni ezekhez a feladatokhoz. a this, map, parancsot és ilyen komplexebb class-okat még nem csináltam.
-
Gyeptegla
tag
válasz
WonderCSabo #4682 üzenetére
Itt van. Main-ben nekem a súgó és a menüm van ami kész van.
a ; b ; c ; d vannak a megoldásaim.
a feladatot sorról sorra szöveg összehasonlítással oldottam meg.
A többit pedig megfelelő tömb nélkül el sem tudom kezdeni.
[Pastebin] -
Gyeptegla
tag
Sziasztok.
Kezdő programozó vagyok.
Szeretném segítségeteket kérni ebben a feladatban.
Összeállítottunk egy zenelejátszási listát, amelyben N zeneszám van. A listában a lejátszás sorrendjében szerepelnek az előadók neve (egy szó), a dal címe (egy szó) és a hosszúsága másodpercekben. (Ugyanaz az előadó, ugyanazzal a dallal csak egyszer szerepel.)
a) Szerepel-e egy adott E előadó a listán?
b) Igaz-e, hogy a lejátszási listán egyre rövidebb számok kerülnek előadásra?
c) Ha a lejátszási listát végtelenítjük, melyik dalt halljuk kezdéshez képest K másodperc múlva?
d) Az azonos című dalok közül melyik a leghosszabb?Az A-t sikerült megoldanom. (Van már saját Listám ami következő oszlopokat tartalmazza:
Másodperc | Előadó | Dal) Az első feladatot sikerült tömb nélkül megoldanom. De a többihez kelleni fog, és nem tanultuk hogyan kell több adatsorból álló tömböt tölteni fájlból.Előre is bocsánat ha ez nem ide tartozik, de egyedül nem hiszem, hogy megtudnám őket oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest