- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drachos
tag
Hopp, nem érdekes
-
drachos
tag
válasz
Gyuri16 #1660 üzenetére
Valóban nem ez a teljes feladatleírás, az 5x ennyi, csak nem akartam ennyit beírni
Mert csak ez a része nem megy. A boltok nyitását attól az órától kezdve nézzük, amikor az első pizzát eladta (pl 15:44 akkor 15-kor nyitott). Az adatok nincsenek sorban rendezve. Meg elvileg ugye mindig néznem kell a bolt id-t, megjegyezni mikor nyitott, és aszerint nézni tovább, majd ha kell a pizza.txt-ből valami, akkor a pizza_id alapján kikeresem a szükséges adatot. Ezzel az a gond, hogy több száz bolt is lehet akár. Szóval arra gondoltam, létrehozni egy objektumot a kigyűjtött adatok tárolására, egy boltnak egy objektum, és mondjuk ArrayList-ben tárolom őket, majd egy for ciklussal végigmegyek az objektumokon, és megkeresem a kért eredményt. Ez nem tudom mennyire működne, az a baj, hogy a héten öszesen aludtam kb 20 órát, még egy hello world progi is kifogna rajtam...
-
drachos
tag
Sziasztok, tudnátok segíteni abban, hogyan lehet "összefűzni" egy bináris és egy szöveges fájlt?
Kicsit konkrétan, így néz ki a txt fájl tartalma:
<pizza_id> <pizza_feltetek_szama> <feltetekbol_paprika> <pizza_nev>a .dat tartalma (persze binárisan):
<bolt_id> <pizza_id> <eladas_oraja> <eladas_perce>A feladat: keszitsunk programot, ami megkeresi azt a boltot (<bolt_id>-t), ami a
nyitvatartasanak elso ket orajaban a legkevesebb feltetet adta el osszesen, es
kiirja azt, hogy ez a bolt a nyitvatartasanak masodik (csak a masodik) orajaban
mennyi paprika feltetet adott el. (A program kimenete a konzolra tehat egyetlen
szam!)A program csak az eredmeny szempontjabol relevans adatokat gyujtse!
NEM elfogadhato megoldas az, ha minden adatot beolvas a memoriaba, majd
ott eldonti a problemat.Hát ez lenne, gugliztam én ma egész nap, meg olvastam a java könyvet, de nem jutottam előrébb. beolvasom a txt és dat fájl tartalmát, elvileg össze kéne fűzni valahogy hashtable-el, vagy nem tudom. Esetleg valami link is jó ami ehhez hasonló progit magyaráz el.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kerékpársportok
- Interactive Brokers társalgó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- Házimozi haladó szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Napelem
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest