Hirdetés
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- potyautas: Imádlak Bulgária
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
Szerintem azt nem úszod meg, hogy egy Javaban írt böngészo"t ne rakj az alkalmazásba. Ez egy Swing komponens, ami chromiumot futtat a háttérben: http://www.teamdev.com/jxbrowser
Onnantól kezdve pedig már csak a megfelelo" URL-t kell összraknod, és beadnod neki:
Static Maps API Version 2 – Entwicklerhandbuch
Direkt a koordináták hogyan jeleníted meg, azt nem tudom, annak a fenti oldalon nézz utána.
-
axioma
veterán
Van olyan kodreszlet a kezemben, ami megoldja egy adott reszlet megjelenteset, de mar akkor ugy voltunk vele, hogy nem tul publikus progiban macska farkan bojt (de hulye marketinges akarta), igy bevallaltuk hogy jogilag nem tiszta teljesen. De abban pontok jelolese nem volt, csak terkepreszlet kirajzolas.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- One mobilszolgáltatások
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- potyautas: Imádlak Bulgária
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- DDR4 és DDR5 RAM modulok
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Laptopok, PC-k, alaktrészek, alapok, és egyéb kiegészítőlk kiárusítása, garanciával!!!
- iPad Pro 11-inch (M4) Wi-Fi 256GB
- Samsung Galaxy S24 5G DS 8 + 128GB még gyári garanciával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest