Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
Szerintem azt nem úszod meg, hogy egy Javaban írt böngészo"t ne rakj az alkalmazásba. Ez egy Swing komponens, ami chromiumot futtat a háttérben: http://www.teamdev.com/jxbrowser
Onnantól kezdve pedig már csak a megfelelo" URL-t kell összraknod, és beadnod neki:
Static Maps API Version 2 – Entwicklerhandbuch
Direkt a koordináták hogyan jeleníted meg, azt nem tudom, annak a fenti oldalon nézz utána.
-
axioma
veterán
Van olyan kodreszlet a kezemben, ami megoldja egy adott reszlet megjelenteset, de mar akkor ugy voltunk vele, hogy nem tul publikus progiban macska farkan bojt (de hulye marketinges akarta), igy bevallaltuk hogy jogilag nem tiszta teljesen. De abban pontok jelolese nem volt, csak terkepreszlet kirajzolas.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BestBuy topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Scum
- DOOM - The Dark Ages
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest