Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Akinek egy maven-féle XML szerkesztése gondot jelent, az válasszon más pályát
"Én ilyet nem mondtam, csak azt, hogy minek irogassak XML-t ha nem muszáj.
"és elég gyerekcipőben jár a támogatása az egyes IDE-kben."
Csak ismételni tudom magam. Idea, megnyitom mint gradle projekt és kész. Semmit nem állítok neki az ég világon.
Gitre, #8924.
-
Lortech
addikt
Gradle Android/studio-nál megkerülhetetlen.
Git akkor komplikáltabb, ha komplikáltabb dolgokra használod. Sokaknál azt veszem észre, hogy git előtt csak egyszerű dolgokra használta a vcs-t, git után ráérez és elkezdi jobban érdekelni a dolog.
Nagyon egyszerű felhúzni új repót, gyors, hatékony, jól skálázódik, jól testreszabható, tök jó támogató eszközök épültek köré, jól üzemeltethető.
Az SVN a jelenlegi workflowt, amit használunk, nehezen tudná jól támogatni, legalábbis az én munkámat dev leadként. Mondhatnám én is, hogy akinek gondot jelent pár nap alatt belerázódni a GIT-be, az válasszon más pályát. Sima alkalmazásfejlesztőknek kb. három mondatban le tudom írni adott projekten az össz teendőjét gittel. Kb. 6 éve az összes projektemen git mellett döntök, SVN-ről váltottam, azóta soha eszembe nem jutott SVN-t használni, ha nem adottság. Ha SVN-t, neadjisten CVS-t, vagy CC-t látok (ügyfélnél), hamar idegrángásom lesz tőle és általában felrakok fölé egy GIT-et.
#8908 eredetire: igen, mind a 4-re szükséged van, de ha nem senior pozíció, akkor alap szinten ismerni elég ezeket. Komolyabban úgyis munka közben tudod megtanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Eladó egy pixel 7
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"