Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
"Miért ilyen nehéz rávenni a springet és a JPA-t, hogy működjön?"
Azért,mert ezeket arra találták ki, hogy minel tobb konzultanst meg fejlesztőt kelljen a multicegeknek alkalmaznia, az, hogy bizonyos esetben meg lehet veluk oldani a problémát (vagy azt hiszed, hogy meg lehet), csak egy mellékhatás
/troll"LocalContainerEntityManagerFactoryBean" -- ez szepen összefoglalja

Szoval ha jol latom, egy irtozatosan egyszeru dolgot akarsz megcsinalni -- a problema ezzel az okoszisztemaval az, hogy
- egyszeru dolgokat is bonyolult megcsinalni
- ha az egesz hobelevancot megtanulod sok-sok ido alatt, onnantol meg van egy bazi nagy kalapacsod, es igazabol ugy tudsz normalis penzt keresni, ha mindent szognek nezel. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Az a baj, hogy hiába gúglizok, csak olyan találatok vannak, amikor JPQL-ben a tábla nevét használták az entitás helyett, de nálam nem így van. Próbáltam azt is, hogy a
<exclude-unlisted-classes>false</exclude-unlisted-classes>
sort kivettem a persistence.xml-ből és explicit felsoroltam az osztályokat, ugyan ez az error volt. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
/troll