Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Szerepkörről beszéltem, nem két főből álló teamről, és nem egy teljes projektről, de még csak modulokról sem. A projekten belüli egységnyi feladatok szerepköreinek felosztását próbáltam a felvetés szerint elmondani.
Mi most egy 19-fős projekten dolgozunk egy 3 + 2 modulra bontott projektben, osztott munkában két ismeretlen létszámú fejlesztőcsapattal dolgozó (khm) partnerrel. A feladatok leosztása specifikáció és interfészek mentén van bontva. A belsős csapat ráadásul földrajzilag is osztott. Van 1-2 frontendes, aki a kereteket adja meg, és utómunkákat végez. A feladatok jellege szerint vannak olyanok, akik csak backenddel foglalkoznak, de olyanok is, akiknek a backend + funkcionális frontend egyformán feladata. A helyzetet tarkítja, hogy más projektekbe is be vannak kisebb óraszámok szerint szervezve néhányan. Szóval ha erre vagy kíváncsi, igen kipróbáltam, és arról beszélek, nem amiről álmodok.
szerk: egyébként pont ERP-rendszereknél lehet jó választás az ExtJS, ha van olyan, aki ért hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Nintendo Switch 2
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Assetto Corsa Rally
- Milyen joysticket vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest