Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
válasz
Diskcopy
üzenetére
Hi!
Nekiálltam jobban belemélyedni a GridBagLayout-ba, és tényleg jó dolog, és annyira nem is bonyolult. Bár ebben is találtam olyat, ami nem működik úgy, ahogy nekem kellene. Jók ezek a Contraints dolgok, de itt is van, amit ignorál a Java. Például 3 komponenst egymás fölé akartam rakni. Ez a gridx, gridy-nal megy is, csak nincs köztük hely. Próbáltam az instets-el, ignorálja. Utána próbáltam a weighty-nal, aminek az értéke 0.0 és 1.0 között lenne, de még 0.00001-re is kürölbelül 300 pixel a távolság köztük, ennél kisebb esetén pedig nem igazán alkalmazza. Szóval megpróbáltam az anchor-al, és az egyik komponenst a PAGE_START mezőbe, a középsőt a CENTER mezőbe raktam, a harmadikat a PAGE_END-be. Elvileg igy egymás alatt kellene lenniük. Amit kaptam: a 3 komponens 1 sorban. Szóval még ezzel is lesz tökölés rendesen. De legalább valamilyen szinten működik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest