- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
btraven
üzenetére
Hat ennyibol csak azt lehet megmondani, hogy vagy rossz az interface design-ja, ha igy kell hasznalni akkor irhatott volna melle kommentet hogy minek, vagy tenyleg hibas a sor duplazasa. Ezen felul vagy felesleges (abban az ertelemben hogy nem okoz semmi elterest), de akkor rossz az elnevezese a fuggvenynek [pl. ha set jellegu, egy par csak 1x lehet akkor ne nevezze add-nak], vagy kimondottan problemat okozhat (pl. memoria), ha egy "add" egy peldanyt fog letrehozni azaz szumma 2-t, de kesobb muvelet csak az egyikkel van (es megszuntetes is 1x).
Es szerintem me'g mindig nem fedtem le az osszes lehetseges kombinaciot... Nyilvan attol is fugg, hogy hol van ez a kodreszlet, ha egy standalone jatek (amire elsore asszocialni tudok), akkor kiszeded es kiprobalod, de prod kornyezetben ez nyilvan egy teljesen mas folyamat (es itt me'g csak nem is arra gondolok hogy forumrol vagy mashonnan szerzel hozza infot).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- Nvidia Geforce GTX 980 videokártya
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen - 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest