Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
tehát nem lehet így. Ezt én is megtalátam.
Nem értem miért nem fejlesztik a JPQL-t is, vannak minden DB-ben működő, de JPQL-ben nem létező funkciók. Ez a találat limitálás tól-ig is ilyen. Van ahol "LIMIT" van ahol "TOP", de ugyan az az implementáció elintézné...Pár hónapja egyébként ilyen hibernate hackel raktam bele a GROUP_CONCAT-ot (amit szintén szinte minden DB tud, ez esetben a H2 is, csak JPQL-ben nem volt ilyen):
public class SqlFunctionsMetadataBuilderContributor implements MetadataBuilderContributor {@Overridepublic void contribute(MetadataBuilder metadataBuilder) {metadataBuilder.applySqlFunction("group_concat", new StandardSQLFunction("group_concat", StandardBasicTypes.STRING));}}
Aztán ment pl:...dto.Photolist(p.user.id, GROUP_CONCAT(p.id)) FROM Photo p WHERE p.user.id IN ?1...Lehet itt is kipróbálom... majd munkaidőben
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- PS5 Slim Digital (CFI-2016) Karcmentes, 1 kontroller
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Dobozod ÚJ Lenovo LOQ i7 / RTX 4050 / 144Hz / GARANCIA 2027.03.
- Ultra Rampage Mobile Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 2 + egyedi kiegészítők! 512GB EU verziós!
- Asus TUF RX 6900 XT
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest