Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Az a baj tudod, hogy borzalmas a programozás oktatása. Úgy nem lehet tanítani hogy kivetíti a falra a netbeans-t és akkor 2 perc alatt ledarálja az egészet, olyan gyorsan gépel, hogy nem lehet követni és az óra többi részén ad önálló feladatot amit persze nem tudsz megcsinálni mert nem érted a napi tananyagot, ezzel elveszik az összes kedvedet a programozástól, mert hülyének érzed magad. Pont az én esetemben is. Ha valaki normálisan elmondaná az összefüggéseket, meg alap dolgokat ami nem tiszta akkor nem zavarnánk itt hanem másnak segítenénk
de sajnos az oktatás a béka feneke alatt van és minden hétvégén a fél világ édes anyját megemlegetem, mert hiába akarom megcsinálni ha nincs elég idő és tudás sem rá 
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de sajnos az oktatás a béka feneke alatt van és minden hétvégén a fél világ édes anyját megemlegetem, mert hiába akarom megcsinálni ha nincs elég idő és tudás sem rá