- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android szakmai topik
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
De ehhez konkrétan "érti is" hogy az egy Spring XML, vagy csak string egyezést néz? Mert a Find Usages még a property fájlokban is megtalálja az osztályt ha le van írva a teljes neve (sőt még szerintem anélkül is) és szerintem itt is csak ez történik. De fixme.
A NetBeans-ért pedig kár. Java-s pályafutásomat azzal kezdtem és nem volt az rossz.
A Spring Tool Suite miatt elpároltam egy idő után Eclipse-re, ennyi volt a bűne. Na meg hogy Groovy támogatása nem sok volt neki akkoriban, szerintem azóta sem változott ez.Amúgy itt off, de a napokban egészen meglepődtem hogy a C++17 fordító milyen optimalizált kódot tud csinálni.
[link] Jó, biztosan gyúrt erre az arc hogy direkt ilyen kód készüljön, ahogyan a végén egy ember rá is kérdezett hogy megnézi nagy production kódban hogyan szúrja ki, hogy miért csinált több gépi utasítást mint kellene. De azért csak pislogtam mint hal a szatyorban mikor láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Tesla topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- ASUS ROG Ally X
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- MINI ITX, 11L! RTX 5090 FE, AMD 9950X3D, 32GB 6000Mhz CL26(!!) RAM, 4TB PCIe 5.0 Nvme -- BESZÁMÍTÁS!
- MacBook Air M1 (2020) 8/256GB - 100% AKKU! - Kihasználatlanság miatt eladó
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Spring Tool Suite miatt elpároltam egy idő után Eclipse-re, ennyi volt a bűne. Na meg hogy Groovy támogatása nem sok volt neki akkoriban, szerintem azóta sem változott ez.