Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Az ok, hogy vannak kötöttségek, de abban igaza van, hogy elég elbaltázott dolog az, ha egy rakat alkalmazás fut egy helyen és nem férnek hozzá egy közös adatbázishoz.
Amúgy nem tudom, hogy ennek az általad vázolt szisztémának milyen erőforrásigényei vannak, de kicsit úgy érzem, hogy túllősz a célon. Ennél sokkal kevesebb eszköz-ráfordítással is meg kéne tudni oldani (ami nyilván időben viszont több lenne mint 3 óra). Nálunk jboss clusterek vannak, aminél a jgroups eleve ott van, én azt használnám egy ilyen hálózat kiépítésére, ha nagyon cizelláltan kéne megoldani, de a legtöbbször a cizellált megoldásokat senki nem fizeti ki.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- Logitech PRO X TKL (Rose) Vadi új, bontatlan, számlával - garanciával
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest