- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Az ok, hogy vannak kötöttségek, de abban igaza van, hogy elég elbaltázott dolog az, ha egy rakat alkalmazás fut egy helyen és nem férnek hozzá egy közös adatbázishoz.
Amúgy nem tudom, hogy ennek az általad vázolt szisztémának milyen erőforrásigényei vannak, de kicsit úgy érzem, hogy túllősz a célon. Ennél sokkal kevesebb eszköz-ráfordítással is meg kéne tudni oldani (ami nyilván időben viszont több lenne mint 3 óra). Nálunk jboss clusterek vannak, aminél a jgroups eleve ott van, én azt használnám egy ilyen hálózat kiépítésére, ha nagyon cizelláltan kéne megoldani, de a legtöbbször a cizellált megoldásokat senki nem fizeti ki.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 3630 Intel Core i7-8700K PC (hibás)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest