- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
norbert1998 #7419 üzenetére
És a kerettantervben mi van? Az, hogy gyakoroltatni kell a ciklusokat és a tömbök használatát is, és most épp ott tartotok? Csak mert mint előbb írtam - szerkesztettem a hsz.-t közben -, ezekre ennél SOKKAL értelmesebb és használhatóbb példákat is ki lehetne találni, hogy megértsétek a használatát, meg hogy mire jó. Nagyon nem erre, amit mutattál.
És attól még, mert gyakorlatiasabb példákat vesztek, nem lenne muszáj eltérni a kerettantervtől. Most itt az infós kerettantervet fikázzuk, de még nem említette senki, hogy pontosan mi is van benne, ami szar (nekem most nincs kedvem rákeresni) - biztos egyébként bőven van miért szidni sok tekintetben, de nem ártana némi konkrét információval felvértezve fikázni.
Amúgy most akkor hogyan is alakítgattad a kódodat, ami nem működik? És akkor most mi a gond, hogy nem írja ki az első elemet? Kicsit nekem már zagyva a leírásod.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest