Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
jetarko
csendes tag
válasz
Ursache
üzenetére
Sokkal több mindent tanulunk mint én írtam, de mivel java topic ezért a java-hoz kötődő dolgokról írtam. Abban egyetértek, hogy a matek fontos, a gond csak azzal van, hogy nem gyakorlat orientáltan tanuljuk. A jelenleg menő technológiákat, fw-ket tanítani nincs sok értelme, mert pár év alatt változik,de azért megnézhetnénk egy két dolgot... Az igaz, hogy itthon nem fogok leülni csak úgy nummodot tanulni és ezért ezt oktatják suliban, otthon meg megtanulsz programozni ha érdekel a téma. A legnagyobb gond ott van, hogy boldog boldogtalant felvesznek és ezért nagyon híg a mezőny, ami visszafogja a nagyobb tempót sajnos. De ez ellen nem lehet mit tenni.. De nem akarok nekiállni hosszabban ennél offolni, mert remélem 2hónap múlva túl vagyok a bsc-n és reménykedek, hogy talán msc-n lesz vmi haladóbb dolog is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- OTP Bank topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Nyaralás topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P14S - I7 1185G7 - 32Gb ram - 1TB nvme - Quadro T500
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest