Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kr1xX
tag
Van én nem értelek, vagy te nem értesz. Azt már megoldottam, hogy ha pl felfelé haladok, akkor csak két irányt fogadjon el, jobbrát vagy balrát. Ez így rendben is van. De gondold el a kukacot, halad szépen előre... a következő kaja pont a kukac mellett lesz letéve, akkor hírtelen megfordulsz, egy gyors balra-le billtyűvel. Ha ezt elég gyorsan csinálod, akkor meg tudod azt csinálni, hogy mivel felfelé ment elfogadja a balrát, indulna is balra a kígyó, de olyan gyorsan leütötted a lefelét (ami már megengedett, mert épp balra megy), hogy igazából balra nem is lépett, hanem elindul lefelé. Azaz magába ütközik, meghal. A gond tehát, hogy a kígyó mozgásánál a késleltetés ideje alatt meg tudok fordulni 180 fokot, két billentyú leütéssel. Amúgy próbáld ki: www.sztyan.uw.hu/Sztyan/java/Snake/Snake.htm
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- 1080Ti FE Accelero Xtreme IV hűtővel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest