Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kr1xX
tag
Van én nem értelek, vagy te nem értesz. Azt már megoldottam, hogy ha pl felfelé haladok, akkor csak két irányt fogadjon el, jobbrát vagy balrát. Ez így rendben is van. De gondold el a kukacot, halad szépen előre... a következő kaja pont a kukac mellett lesz letéve, akkor hírtelen megfordulsz, egy gyors balra-le billtyűvel. Ha ezt elég gyorsan csinálod, akkor meg tudod azt csinálni, hogy mivel felfelé ment elfogadja a balrát, indulna is balra a kígyó, de olyan gyorsan leütötted a lefelét (ami már megengedett, mert épp balra megy), hogy igazából balra nem is lépett, hanem elindul lefelé. Azaz magába ütközik, meghal. A gond tehát, hogy a kígyó mozgásánál a késleltetés ideje alatt meg tudok fordulni 180 fokot, két billentyú leütéssel. Amúgy próbáld ki: www.sztyan.uw.hu/Sztyan/java/Snake/Snake.htm
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest