- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Magisk
- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kr1xX
tag
Van én nem értelek, vagy te nem értesz. Azt már megoldottam, hogy ha pl felfelé haladok, akkor csak két irányt fogadjon el, jobbrát vagy balrát. Ez így rendben is van. De gondold el a kukacot, halad szépen előre... a következő kaja pont a kukac mellett lesz letéve, akkor hírtelen megfordulsz, egy gyors balra-le billtyűvel. Ha ezt elég gyorsan csinálod, akkor meg tudod azt csinálni, hogy mivel felfelé ment elfogadja a balrát, indulna is balra a kígyó, de olyan gyorsan leütötted a lefelét (ami már megengedett, mert épp balra megy), hogy igazából balra nem is lépett, hanem elindul lefelé. Azaz magába ütközik, meghal. A gond tehát, hogy a kígyó mozgásánál a késleltetés ideje alatt meg tudok fordulni 180 fokot, két billentyú leütéssel. Amúgy próbáld ki: www.sztyan.uw.hu/Sztyan/java/Snake/Snake.htm
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest