- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Garmin topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jetarko
csendes tag
válasz
Aethelstone
üzenetére
Valahol el kell kezdeni és mivel suliba ilyet nem tanítanak, ezért első körbe az ilyen netes tutorialokat nézegettem, de azt én is leszűrtem, hogy nem az igaziak, már ha egyáltalán működnek.
Suliba belenéztünk kicsit JPA-ba, de amúgy csak SE volt.
Majd most utána akarok nézni a memory profiling-nak meg az alkalmazás szerverek konfigurálásának, mert az, hogy én localhost-ba elszórakozok egy projectel az oké, de ha ez éles project lenne, akkor gondolom számítana memória használat, skálázhatóság és még nem tudom mik.
Még fél évig suli mellett nem tudok menni melózni, ezért addig marad az itthoni tanulgatás, mert érdekel a java ee világa.És miből lenne érdemes tanulni a netes tutorialok helyett? Álljak neki olvasni az igencsak hosszú hibernate és spring doksit?
Ha már szóba jöttek a design pattern-ek párat mondanátok, amiket érdemes lenne tanulgatni, használni ebben a témában?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Projektor topic
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elektromos autók - motorok
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest