Hirdetés
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
jetarko
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég kezdtem tanulgatni a Spring MVC-t és összedobtam pár kisebb weboldalt. Neten szinte minden példa JSP-s, de olvastam ,hogy elavult technológia ezért Velocity-t is használgattam, de ez se mai.
Nézegettem, hogy van kismillió frontend technológia, de nem teljesen tisztázódott le bennem, hogy is működnek ezek és miket lehet együttesen működésre bírni. Ugye ezek template engine-ek html+css+js-sel.
Ahogy láttam a GWT és Vaadin-ba a nézetet java-ba lehet írni, de ezt a generálos dolgot meg furának tartom, mert biztos megvan a limit meddig lehet eljutni vele, meg gondolom ez nem opció spring-gel. Mellesleg a swing-es gui-k összedobását se élveztem túlzottan.
Mit javasoltok a primefaces, backbone,bootstrap,angular.js stb közül ami passzol a spring-hez és kevésbé vannak korlátai. Az idő amíg megtanulni tart kevésbé fontos,inkább a lényeg, hogy hosszabb távon tudjam használni. Majd kb félév múlva kéne elkezdeni írnom a szakdogát és gondoltam addigra belejövök. Vagy maradjak velocitynél és gyúrjak rá a html/css/js/jquery kombóra? Olvastam, hogy volt hasonló kérdés nem rég, de nem Spring specifikus volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Autós topik
- Sorozatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Cyberpunk 2077
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest