- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Igazabol eleg nehez megmondani, hogy mit kene tanitani ahhoz, hogy jo programozo legyen aki kijon. Szerintem peldaul annak idejen hianyzott, hogy nem meseltek egy szot sem a verziokezelo meg hibakatalogus rendszerekrol; vagy hogy mi az a kovetelmenykezeles, meg coding standard.
Masreszt meg en 98-ban jottem ki az egyetemrol, java-t csak egy speckoll-on, egy lelkes phd-stol hallgattunk egy fel evet (a C++ meg mint bevez. az oop-be a C-s felev fele volt). Az valtozik, hogy mi a nyelv, de az nem, hogy mi az hogy melysegi kereses vagy verem (nalunk azert ezt egesz jol tanitottak; aztan kesobb voltam demonstrator a gyakorlatan, de az akkori eloado mar kicsit mast rakott a tananyagba). Illetve nalunk nemigen volt csapatmunkas feladat, es pl. nem kellett dokumentaciot kesziteni (ma mar tudom, hogy javult legalabb a szakdolgozatnal az eloiras, pl. kotelezo lett a tesztstrategia es par eredmeny leirasa).Oppenheimer: mernokinfo szerintem az en idomben me'g nem is volt... de szo szerinti mernok nem is akartam volna lenni (nem az elektronok erdekelnek, hanem a magas szintu programnyelvekben alkotas), pont a masik iranybol kozelitettem, a matek absztrakt szintjerol. Amugy akkor me'g jate ttk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eladó ADP-120VH D adapter Intel NUC-hoz és laptopokhoz
- EVGA SuperNOVA 550 GM SFX+ATX
- ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC Edition 12GB
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest