- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Egy érdekes, de nem nehéz problémába ütköztem, igazából van is rá elképzelésem, de hátha kapok jobb ötletet tőletek.
Tehát adatokat kellene tárolnom vmiben (természetesen vmi kollekcióra gondoltam).Két részből áll:
egy String és egy intA string értéke és az int értéke is ismétlődhet, tehát pl.: ezek a párosok fordulhatnak elő:
"kutya" - 2
"kutya" - 1
"macska" - 1Látható, hogy egy vagy több String is megegyezhet egymással és egy vagy több int is megegyezhet egymással, viszont nem lehetnek olyan párosok ahol a String és az int is megegyezne.
Tehát tlképpen mindegyik páros egyértelműen azonosítható a String értékkel és az int értékkel.
Olyan mintha egyszerre használnám őket kulcsnak.A kérdésem: melyik kollekciót lenne érdemes erre a feladatra használni?
Időigény, elérés nem számít, de azért ne legyen nagyon undormány és gány.
HashMap egymagában nem jöhet szóba a fentiek miatt.
Össze kellene ágyazni min két kollekciót, csak nem tudom melyik lenne a legmegfelelőbb erre a célra, ami még talán elegáns is lenne.Ha esetleg vki tud vmi elfogadható és vállalható megoldást erre, akkor ne tartsa magában
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Borderlands 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jövedelem
- Tidal
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- iPhone topik
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Óvodások homokozója
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest