- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Sziasztok!
Előre bocsátom, hogy semmit nem értek a Java-hoz, szóval amit kérdezni fogok annak lehet hogy semmi értelme nem lesz, de azért megpróbálom megfogalmazni mit szeretnék.
Használok egy "jar" kiterjesztésű parancssoros alkalmazást, ami gondolom Java-ban íródott. Van egy lib könyvtáram is a fájlom mappájában, amiben további jar kiterjesztésű fájlok találhatóak. Gondolom ezek kellenek a működéshez.
Maga az alkalmazás példa jelleggel készült fejlesztők számára, hogy ebből merítsenek ötletet egy bizonyos probléma megoldására. A lényeg hogy ez a program magában is alkalmas az általam igényelt probléma megoldására egyelőre, azonban most megszüntették a fejlesztését.
Mivel fejlesztőknek készült változatról beszélünk, ezért vannak mellé java kiterjesztésű fájljaim is. Ez az én meglátásom szerint a forráskód lehet. Lövésem nincs, hogy vajon megvan-e a teljes forráskód, az viszont biztos, hogy az alaprogram nevével megegyező java fájlom van. És persze még sok másik.
A forráskódot végignéztem, nem sok mindent értek belőle, de tudom, hogy mit kellene belőle kiszedni, hogy továbbra is használható legyen az alkalmazás. Van egy lépés, amit a programnak a jövőben nem kellene elvégeznie, mert arra más módszert használok majd.
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy kikommenteljen egy részt a programból és az továbbra is használható maradjon?
Előre is köszönök minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eladó QNAP TS-264-8G 2-Bay NAS (2x 2,5GbE LAN, 2x 2 x M.2 slot, 1x PCIe slot)
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Ryzen 5 4600G + ASUS alaplap egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest