- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Sziasztok!
Előre bocsátom, hogy semmit nem értek a Java-hoz, szóval amit kérdezni fogok annak lehet hogy semmi értelme nem lesz, de azért megpróbálom megfogalmazni mit szeretnék.
Használok egy "jar" kiterjesztésű parancssoros alkalmazást, ami gondolom Java-ban íródott. Van egy lib könyvtáram is a fájlom mappájában, amiben további jar kiterjesztésű fájlok találhatóak. Gondolom ezek kellenek a működéshez.
Maga az alkalmazás példa jelleggel készült fejlesztők számára, hogy ebből merítsenek ötletet egy bizonyos probléma megoldására. A lényeg hogy ez a program magában is alkalmas az általam igényelt probléma megoldására egyelőre, azonban most megszüntették a fejlesztését.
Mivel fejlesztőknek készült változatról beszélünk, ezért vannak mellé java kiterjesztésű fájljaim is. Ez az én meglátásom szerint a forráskód lehet. Lövésem nincs, hogy vajon megvan-e a teljes forráskód, az viszont biztos, hogy az alaprogram nevével megegyező java fájlom van. És persze még sok másik.
A forráskódot végignéztem, nem sok mindent értek belőle, de tudom, hogy mit kellene belőle kiszedni, hogy továbbra is használható legyen az alkalmazás. Van egy lépés, amit a programnak a jövőben nem kellene elvégeznie, mert arra más módszert használok majd.
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy kikommenteljen egy részt a programból és az továbbra is használható maradjon?
Előre is köszönök minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó férfi nike airforce cipő 45.5 fekete/fehér
- EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 ULTRA Eladó!
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- S21 256/8
- Új Dell 14 Precision 5490 WUXGA IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB Intel Arc + Nvidia RTX 2000 Win11 Garancia
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest