Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mire a levelek lehullanak, jön a Nothing OS 4.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
syC
addikt
Üdv. Szerintetek ezzel a fv-el mi a gond? A feladata az lenne, hogy a str paraméterként kapott Stringet adott formátumra varázsolja. Van egy static int hossz változo, amely szabályozza a formátum hosszát. 2 dolgot kellene csinálnia: ha a kapott str hossza kisebb mint hossz, akkor feltölti szóközökkel, hogy az str hossza hossz érték legyen. A másik eset, hogy amikor a kapott str hossza nagyobb mint hossz, akkor levágja a str-t hossz-3 -ig és a végére fűz "..."-stringet. Na én ezt így írtam meg, de valamiért nem egészen jól működik:
public static String levag(String str) {
if (str.length() < hossz) {
for (int i = 0; i < hossz - str.length(); i++) {
str += " ";
}
}
if (str.length() > hossz) {
char[] sv = str.toCharArray();
str = "";
for (int i = 0; i < hossz - 3; i++) {
str += sv[i];
}
str += "...";
}
return str;
}
ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest