- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
szeretnek irni egy programot, ami egy problemara tobb megoldast tud nyujtani (kulonbozo algoritmusok, amik ugyanazt a celt szolgaljak), es ezeket osszehasonlitani (futasi ido).
ugy kepzeltem el, hogy lesz egy absztrakt osztalyom, amiben benne lesz az osszes funkcio amit hasznalni szeretnek. ezutan megirom a kulonbozo algoritmusokat (mind kulon osztalyban). itt jonne a kepbe egy tesztelo user interface, ahol lehetne valogatni az algoritmusok kozott, es kulon tesztelni oket (bemeno adatokat megadni, stb).
egeszet ugy szeretnem megcsinalni, hogy barki irhasson ilyen algoritmust, es azt is lehessen tesztelni a programomban. vegulis ugy gondolnam, hogy pluginkent kezelne ezeket az osztalyokat, es tudna oket futtatni, listazni (mondjuk egy konyvtarbol). termeszetesen az osszes osztalynak az en absztrakt osztalyomtol kellene orokolnie a fuggvenyeket.
kerdes az lenne, hogy hogyan tudok letrehozni egy fajlt, amit aztan hasznalhatok pluginkent, tehat oda tudom adni a programnak, o felismeri, hogy bizony azt csinalja amit kell, es meg tudja hivni a fuggvenyeit?
(ha van ilyesmire standard eljaras eleg valami link leirasra, de hirtelen google nem segitett, nem igazan tudom mit kellene keresnem)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem tud dönteni a múlt és jelen közt az Epomaker billentyűzete
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows Insider Program
- Sorozatok
- További aktív témák...
- HP Elitebook 850 G7 - i7-10610U 16/512GB + Notebook táska
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- LG 65G2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs