Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
Najó mostmár a faszom kivan ezzel a szarral. Ebben a hülye fosban nem lehet egyszerűen fejleszteni, mert az idő 90%-a azzal megy, el hogy az értelmetlen hibaüzenetekkel, vagy sokszor egyáltalán hibaüzenet nélkül, de valamiért mégsem működő oldalt próbálom configolni, úgy tippelgetve, próbálgatva mivel tele van iratlan korlátozásokkal, rejtett hülyeségekkel. Múltkor is mikor először próbáltam, sehogy sem működött, azért sem. Letöltöttem valahonnan egy működő jsf projektet, bemásoltam, majd ctrl-v be az általam írt dolgokat, és működött. Eközben meg az egész project mindenestül ugyan az volt amit írtam!
Most is megint, nem hajlandó betölteni egyik oldalt sem, mindig a rohadt requested resource not available. Közben a jboss külön indítva azt írja, nem tudja indítani a projektet, mert web.xml (ennyi amit ír), eclipse-ből ezt nem írja, viszont áll starting...-nál úgy hogy elvileg az indítás végére ért, mert írja mennyi idő alatt indult el a szerver, de persze semmit sem lehet elérni ott sem. Sőt indítottam egy tetű teljesen úgy projektet, az sem megy, és persze semmi sem lett állítva ezen a foson.
CHKJ3000E: WAR Validation Failed: org.eclipse.jst.j2ee.commonarchivecore.internal.exception.DeploymentDescriptorLoadException: WEB-INF/web.xml Grog Unknown 1213697018991 1718
Ez a vadiúj projekt, amit a gép generált semmit se írtam bele. A web.xml is ottvan a helyén, ez a fos meg beleköt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Óra topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- Megreformálná a PC-s kézikonzolok SSD-jét a Biwin
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest