Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Samsung Gear S3 - második kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
Hopp viszont érdekes dolgot csinál. Szóval ennek az alapja egy hibernates adatbáziskezelő programocska, ami már rég kész van, csak most így jsf-es felületet csinálok neki. Szóval az van, hogy a Mrbean nevű beanben mindenféle eljárás, elég egyszerűek, csak már meglévő adatbáziskezelő osztályból veszi ki az adatokat, indít eljárást, szóval csak egy közvetítő. Az már kész van egy ideje, hogy a jsf-es felületen lehet felvinni új rekordot, vagy frissíteni meglévőt.
Most az van, hogyha a valami műveletet hajtottam végre webes felületről, ha nyomok egy frissítés a böngészőben, újra végrehajtja az előző művelet. Most 3x rányomtam a frissítésre, és 3x rekordot hozott létre ugyanazokkal az adatokkal. Hogy lehetne azt elérni hogy ne lehessen frissíteni, vagya jsf mindig 0-ról induljon?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő