Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
Hello
Csináltam egy sql view-et, ami ugyan azt adja vissza mint az eredeti tábla, csak picit módosítva (előjelet cserél pár szám mezőben).
Gondoltam, csak simán származtatom az eredeti classból az új entity-t, ami tök üres, mert mindent tartalmaz az eredeti, csak a @table name más.
Na hát elszállt, egy értelmetlen exceptionnal mindig, egy értelmetlen nevű oszlop hiányára hivatkozva, amit az SQL kiíratással sem lehet beazonosítani.
Akkor is elszállt, ha nincs is lekérdezés az új entityvel, hanem a régivel, eltelt egy kis idő, hogy rájöjjek, az új entityt el kell tűntetni, és jó lesz a régi... komolyan kiválóan van megcsinálva ez
A lényeg, hogy a hibaüzenetek egyikére rákeresve, arra találtam, hogy itt konkrétan közös táblát akar találni, pedig nekem az kellene, hogy semmi közük egymáshoz, csak a struktúra ugyan az. Erre találtam az @Inheritance annotációt, aminek typejaiban nincs olyan, hogy ne inheritáljon semmit.
Most copy paste-ként származtatás nélkül jók az új entityk, de ez csúnya. Hogy lehet elérni, hogy felejtse el azt, hogy bármi közöset keressen a szülő, és az új entityben? @MappedSuperclass ugye nem jó, mert mindkettőnek entity-nek kell lennie, a szülőnek, és a gyereknek is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Pro 14 Plus 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő