- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Öreg hardver, középkorú Android, friss telep
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bluetooth-headsetekről általában
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
válasz
fatal` #10796 üzenetére
Sziasztok,
Elnézést kérek, ha ez nem pont ehhez a topichoz kötődik, ezért off-ba teszem.
Segítséget szeretnék kérni, tanácsot a tapasztaltabb Java fejlesztőktől, interjú jelentkezéssel kapcsolatban.
Szoftverfejlesztésben 2.5 év tapasztalatom van, ebből ipari környezet 2év.
Ebből Java fejlesztésben 1 - 1.5 év tapasztalat. Karrieremet mostantól Java fejlesztéssel és ahhoz kötődő technológiákkal képzelem el.
Most nyit a városunkban irodát egy szoftverfejlesztő cég, akiknek Budapesten már van irodájuk ~350 fős fejlesztő részleggel.
Java és azon belül Spring fejlesztőket keresnek. A Seniorok után már kevesebb tapasztalatú embereket is elkezdtek keresni. Springgel még nem foglalkoztam, de 1 hete már elkezdtem tanulni és szeretnék sokat fejlődni, Standard Java tudásom folyamatosan fejlődik, angol nyelvvel pedig folyékony tárgyaló szinten vagyok.
Felhívtam a HR részlegüket és azt mondták, hogy adjam be a CV-t, de kicsit azt éreztem, hogy csak azért mondják, hogy minél több emberről legyen adatuk és azzal nem veszítenek, ha plusz egy ember beadja, mert az a biztos.
Mit javasolnátok, hogyan lenne érdemes érzékeltetni a CV-ben, hogy bár nem látnak tapasztalatot Springről, de tényleg érdekelne és fejlődni szeretnék benne és így Java-ban is ?
Azon aggódok, hogy ha nem érzékeltetem a CV-ben, akkor fel sem hívnak, nem hívnak be, mert nincs Spring tapasztalatom és alap Java-ból is kicsit több tapasztalat kellene.
köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest