- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesporigo
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, nektek köszönhetően sikerült túllendülnöm a problémán.
(#10653) Szmeby: az első karakter szortírozásnak az volt a célja, hogy ha bizonyos számokkal kezdődött a telefonszám, akkor a megfelelő osztályt kellett meghívnia, ahol kiszámolta az adott szolgáltató díjszabása szerinti összeget.
A System.exit()-et valóban nem szeretem használni, de if-else esetében hirtelen nem tudtam mást kitalálni, aztán inkább váltottam switchre, ahogy (#10654) axioma is javasolta.
Valóban nem tanultam még az exceptionről, de utánanéztem azóta.
A változók nevét azért írtam nagy kezdőbetűvel, mert a feladatban is így szerepelt, és a kiértékelő már ezért is pontlevonással büntet, ha nem minden ugyanúgy van, ahogy elvárják.
Végül pedig, a return phoneNumber-t tényleg elég volt egyszer kitennem, a legvégén, és sikerült működésre bírnom.(#10654) axioma: a konstruktorokkal igazad volt, elfeledkeztem róluk, utólag pótolva megoldódott a probléma.
Az öröklést már az elején beállítottam, azzal nem volt semmi gond, de köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmet.(#10655) sztanozs: Igen, a feladat meghatározása és kiértékelése elég szigorú, sajnos minden értéket ugyanúgy kellett felvennem, ahogy a meghatározásban szerepelt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest