Hirdetés
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- V80 Design néven jött az almaízű Nubia
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
JE60th
újonc
Sziasztok!
Egy Java-s céges internetes játék cheat-eléséhez szeretnék tanácsokat kapni.
A google Chrome Devtools funkciójával eddig arra jutottunk, hogy a request payloadban megtaláltuk a pontokat, amiket szeretnénk átírni magasabb értékre, viszont nem tudjuk kiküldeni az üzenetet újra, mert akkor "{"message":"Missing Authentication Token"}" üzetete kapunk. Igazából az is megfelelő lenne, ha nem tudjuk a JSON-ban lévő adatokat átírni, csak a jelenlegi üzetet újra ki tudnánk küldeni egymás után többször. A kérdésem, hogy hogyan lehetne az autetikációt megoldani, hogy újra tudjuk küldeni ezt az üzetet? Vagy ha azt nem lehet, akkor az eredeti autentikációt megtartva, hogyan lehetne változtatni az értéken amit kiküldünk?
(képek)

A válaszokat előre is köszönjük! Ahogy írtam ez egy céges 2 hónapig tartó játék, nem kereskedelmi, így ezzel a cheat-el nem okozunk kárt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő