- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
válasz
parandroid #120 üzenetére
Arra nem hivatkozik a topik, hogy milyen platformról van szó, ezért a Wii-ről is nyugodtan beszélhetünk.
1. ) Nem könnyű olyan shareware játékot találni, ami egy mai gyereket sokáig lekötne.
2.) A topik több, mint 100 hozzászólásában nem hangzott el sok értelmes ajánlat.
3.) Más a nosztalgia, meg más az, hogy egy mai gyereket mivel lehet vagy méginkább mivel érdemes lekötni. Jó szívvel gondolok én vissza az első XT-mre is, de tedd le egy mai gyerek elé, aki már az óvodába is mobilt és mp3 lejátszót visz. Minimum pofán röhögne. Szóval én ennek megfelelően próbáltam jó ötletet adni, szerintem a Wii ma a gyerekek non plus ultra-ja, én kiugrottam volna a bőrömből, ha gyerekkoromban egy ilyen leleményes játékgéppel játszhattam volna. A Nintendő meg tonnányi exkluzív cimet gyárt le a gépéhez, vértelen, élvezhető játékokat, melyek kifejezetten gyerekeknek ajánlottak.
4.) Itt a karácsony, valószínűleg te sem akarnád shareware játékokkal meglepni a gyerekeidet. De az enyém is csak egy ötlet volt, nem parancs vagy felszólítás.
-
Johnny Cage
addikt
válasz
kamikaze boci #1 üzenetére
Wii való a gyerekeknek. Arra nagyon sok nekik szóló játék van, ráadásul a spéci kontrollerrel sokkal különlegesebb élmény nekik, mint egy helyben ülni és nyomkodni a gombokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- XMLTV EPG letöltő progi
- Renault, Dacia topik
- Mercedes topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mazda topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest