Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
válasz
kamikaze boci #1 üzenetére
Wii való a gyerekeknek. Arra nagyon sok nekik szóló játék van, ráadásul a spéci kontrollerrel sokkal különlegesebb élmény nekik, mint egy helyben ülni és nyomkodni a gombokat.
-
Gyuri16
senior tag
válasz
kamikaze boci #76 üzenetére
ez mind szep es yo, de ugy is fog ilyen jatekokat jatszani, tudom, hogy a bolcs es megfontolt felnottek szerint 12 eves gyerek meg gyerek, de mar nem a micimackora izgul. inkabb jatszik akarmilyen iq-talan jatekot, tudom, mert en is voltam 12 eves, ja a szemelyisegem szerintem nem lett brutalisabb, csak mert neha lehentelek par embert a jatekban. De termeszetesen igazat adok Neked, hogy megprobalod a valtozas elotti idoszakban az altalad jo utnak tekintett irany fele terelgetni a 12 eves gyereket, de nagyobb hatassal lesznek ra a haverok. Na tomoren ennyi, tovabb feszegetni felesleges...majd kiderul jatszik a csipkerozsika legujabb kalandjain :DD
-
Gyuri16
senior tag
válasz
kamikaze boci #69 üzenetére
az lehet hogy nem jo, de ha en most kapok egy micimackos jatekot, valakire rasozom (aki lehetoleg 6 eves vagy kevesebb) , es jatszok diablo 2ot, vagy barmi mast. Kulonben ha nem akarsz ilyen brutalis jatekot akkor johet valami Sim city, vagy caesar3 meg a tobbi
-
kamikaze boci
őstag
válasz
kamikaze boci #52 üzenetére
''Harry Potter Kviddics Világkupa'' jól hangzik, megnézem. A Warcraft 3 már megvan nekik magyarul. Köszi, mindenkinek, jöhetnek folyamatosan az ötletek.
e=mc2 Most mondd meg őszintén, hát szabad sajnálni a gyerkőcökre a pénzt?:U (:D) -
e=mc²
őstag
válasz
kamikaze boci #52 üzenetére
Khmm... Jó sokba fog ez kerülni :U:B:P
Bocsi :)
[Szerkesztve] -
stpotty
tag
válasz
re-volt
tony hawks
roller coaster tycoon
sonic
nem olvastam végig, lehet, hogy már voltak, de ezek szerintem nem erőszakosak. -
Ekváádor
őstag
válasz
kamikaze boci #41 üzenetére
Honnan tudtad?
Egyébként itt van:
[L]http://letoltes.prim.hu/index.prm?pid=2056[/L] -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
kamikaze boci #10 üzenetére
Jaahh értem.
Mario.exe?65kb körül volt még 7-8 éve :D
Egyébként ha kislánynak lesz,tudom ajánlani a Cats5 című macskaszimulátort...Ilyen tamagocsi PC-re.Jópofa..Ja és a környék összes 10 év alatti kislányát a szobámba lehet csábítani vele ;] :DDD :P -
Ekváádor
őstag
válasz
kamikaze boci #14 üzenetére
Jaja, már van demó is:)
-
rog
addikt
válasz
adventure pinball, rayman 1&2. hugo
-
Ekváádor
őstag
válasz
Na ezt itt megnézheted:
[L]http://www.sonic-dx.com/pc/uk/[/L] -
Ekváádor
őstag
válasz
kamikaze boci #7 üzenetére
Ebbe is csak alig van angol, legfeljebb a menüben.Most jelent meg a legújabb.A neve Sonic Adventure DX.Ellehet vele játszani:)
-
rog
addikt
válasz
pokoli szomszedok. magyarul beszel, es a tom and jerry eroszak van csak benne :) de szerintem eroszak minden jatekban van. meg a sim cityben is :)
/a ket ocsem 12 & 8evesek. ok most az ut2004demot es a rise of nationt nyomatjak.ja es a nfs-hp2-t mar egy ideje. de mindharomban leiskolaznak ha hazalatogatok honom alatt a gepemmel :)) / -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
kamikaze boci #4 üzenetére
Véresnek véres,bunyósnak bunyós,és tudtommal nem portolták PC-re.De PSX-en nyomultak vele az ismerős kissrácok ezerrel.
-
Ekváádor
őstag
válasz
Sonic!De sajnos az is angol:(
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Tekken 3 :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged