- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolkorn
újonc
Sziasztok lenne egy problémám a a játékok futtatásával..
Az én számítógépem egy Hp Pavilon dv6 Red laptopom.
Intel Core i3 370M (2.40GHz)
4GB Memory 500GB HDD
ATI Mobility Radeon HD 5650 + Intel HD ennyi van benne.
A problémám a játékok futtatásával van gond mert egyszerűen ami már szép grafikát igényel az elindul hallom a hangot is de fekete a kép nem gondolok nagy játékra Plall of duty 4,vagy DC Universe Online, ilyenek.
A problémám egy megoldást találtam ha a Ati CCC programba a Váltható grafikus rendszer konfigurálása opció alatt én Energiatakarékos módba állítom a játékot. de ez azt jelenti hogy a Intel graphicshd videokártyát észleli a játék alá és szaggat.
Ebben kérném a segítségetek mert már mindent kipróbáltam és egyszerűen midig ugyan az a hiba fekete kép és játék hang .
Képet mellékelek ha bárki jelezne hogy tudja a megoldást..
Kérlek Segítsetek ....!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Tesla topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- BAZÁR (Frissítve 08.03)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest