Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Én is és a környezetemben is sokan hasonlóképp jártak.
BSc végén elmentem heti 40 órában dolgozni, utána az MSc első évét megtoltam (munka nélkül). Majd végül olyan jó ajánlatot kaptam, hogy ismét vissza kerültem az iparba. Bár be volt adva a diplomamunkám, 3 évig nem tudtam megvédeni, mert mindig épp a világ másik végén voltam kiküldetésen, vagy hulla fáradt voltam.
Érdekes módon, amikor az előléptetéshez szükségem lett az MSc-s papírra (külföldön máshogy mérik, mint Magyarban), fél éven belül megszereztem.Ezzel párhuzamosan rengeteg olyan kollégám volt eddig, aki hosszú évekig nem csinálta végig a BSc-t a munka miatt, pedig pár kreditük lett volna vissza. Egy jó részüknek így volt kényelmes: átlagnál jóval magasabb fizu, biztos munkahely, irodai meló internet hozzáféréssel, alacsony felelősség.
A szellemi segédmunkához meg már egyetemi félévek sem kellenek. Ott a szakajtóra való programozó képző, ahol még érettségit sem kérnek, és megtanítanak programozni. Ráadásul pénzvisszafizetési garanciát vállalnak rá, hogy utána el tudsz helyezkedni. Olyan szintű a munkaerőhiány, hogy a multik őket is felveszik Magyarországon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gigabyte H310M-S2H + i5 9400F + Arctic Alpine 11 + 16 Gb G.skill 3.200 Mhz Beszámitok!
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS 18
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest