Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sundesz
addikt
válasz
mjani1172
üzenetére
Nekem nagyon megtetszett képeke az ID.3, ezért elmentem megnézni a szegedi VW szalonba. Bent voltam 10 percig, de le se sz*rtak, pedig egyedüli ügyfél lettem volna. Nem baj, egyedül megnéztem, beültem, kinyitottam mindent. Vicc. Amikor MG4-et néztem még KV-t is kínáltak.
-
Sundesz
addikt
Shadowbull #59-62: A felsorakoztatott érveiddel nem lehet vitatkozni.

Más: én komolyan gondolkodom valamilyen egyszerűbb EV-n és most néztem, hogy a casco minimum 2x annyi egy hasonló kategóriájú nem EV autóhoz képest.
-
Sundesz
addikt
válasz
üzenetére
Világos hogy neked egy fillért nem ér, de objektíven elmondható, hogy ami a kasztni alatt van a Tesla-kban az etalonnak számít, gondolok itt a hajtásláncra, hatékonyságra és szoftverre. A puritán belső meg ízlés dolga, nekem sem jön be, de gondolom ezzel akartak anno kítűnni amikor bevezették a Model 3-at. A többi EV még annyira sem fogyott, de ezt nem is csodálom, Nissan Leaf-ért 18 millió nevetséges volt. Meg ha eleve EV-nek terveznek egy autót, akkor a franciért nincs első csomagtartó, legalább a töltő kábeleknek pl.
A BYD Seal elég űtős lett, viszont ott a szoftver nem jön be elsőre. És van egy dolog amitől nem lehet elvonatkoztatni, az a töltőhálózat, amiben a Tesla szintén élen jár. Apple-nél is ugye az ökoszisztéma szokott egy erős érv lenni.
Az én vélemények, hogy az EV-k ekkora felárral belső égésű társaihoz képest még ma is inkább luxus és divattermék, mintsem valódi alternatíva. Ahol értelme lenne (város és környéke) oda meg nem gyártanak kis akkus, olcsó autókat.
-
Sundesz
addikt
válasz
üzenetére
Azért az még ma is elmondható, hogy a legjobb ár-érték arányú EV-k között van a Model 3. Elsők között csökkentettek árat, és most azt látni hogy a többi gyártó is képes 2-3 millióval olcsóbban adni a túlárazott terméküket (persze ehhez kellettek a kínaiak is biztos). Amíg a kereslet meghaladta a kínálatot pofátlan túlárazások történtek, de ez igaz az összes autóra meghajtástól függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Bestbuy játékok
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Tudományos Pandémia Klub
- Laza koronavírus topik
- Hardcore café
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest