- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland24
csendes tag
Hy Nagy gondban vagyok van egy öreg IBM gép PIII Intel 128MB RAM egy vad új 80G Samsung vinyó. Integrált vidó és hanga kari. Az lenne a problémám hogy eldul a gép minden gond nélkül be is lép az XP-be. De kb. 5 prc után kapok v.mi sípjelet és a gép azonall ki lép mindenből. Azután sekép se hang csak vészleállítással tudom leállítani.
Nem igazán tudom eldönteni melyik hosszú melyik rövid síp. De kb úgy nézki hogy két hosszabb meg három rövid. Ha valakinek van ötelte legyen szíves segítsen!!!
Help!!!!!!!!!
[Szerkesztve] -
Creator
tag
Ha ugy sipol rövid 8-at hogy 1szünet 3 szünet 1 szünet 3 /a szünetek nagyon rövidek/ akkor az rendszermemória hibára utal, ha videó memória lenne akkor szemetelné a képet.
-
g@bo
nagyúr
közben rájöttem, ram.
aki segitett köszönöm neki. a többi... -
g@bo
nagyúr
na, használom a keresőt, erre nem segit senki...
létezik, hogy amelyik ram ment bx lapban, nem megy a751-essel? -
g@bo
nagyúr
háj.
asus k7m lapnál 8 rövid sipolás,
a vga tuti jó ( aminál a 8 sip vga memó hibát jelentene ) a 128-as sd előtte p2 BX-es lapban ment...
a ventik felpörögnek, a proci meleg, ha a memót kiveszem, akkor nem 8 hanem asszem 3 sipolás a jutalom..
mi lehet elvileg a gond? -
Tiltus
tag
Hali!
Nekem egy MSI6163-as alaplapomnál volt pontosan ilyen hibám.
Elöször is az MSI alalapokhoz van egy négy ledes hibavisza jelző. Nézd meg mit mutat!!!
Másodszor mikor ezt a hiba üzenetet kaptam nem a video kártámmal volt a hiba
hanem a memória frisitési idejével volt gond. Azt miután beállítottam minden jó lett!! Ez még nem azt jelneti,hogy nálad is ez agond de mindenféleképpen nézd meg. -
Fr4G
aktív tag
ufók.
épp megszállják a gépedet
-
Vandor
csendes tag
válasz
Satan-Claus #11 üzenetére
Most viszont kaptam egy olyan választ, hogy a beep bios jelzések csak bootoláskor érvényesek hiszen a bios már elvileg nem játszik szerepet az op rendszer működésekor. Szerintem ez logikus de én nem értek hozzá
De akkor mi adja a szabályos 8 beep-et?? -
Egon
nagyúr
válasz
badbrother #7 üzenetére
Nincs mit...
Annyit tennék hozzá kiegészítésül, hogy egyrészt ez nagyjából _minden_ proginál jelentkezik (direkt kipróbáltam pl. a Doom2-vel: azt még nem egérrel játszottam, és mivel nem volt auto-run, a Shiftet folyamatosan nyomni kellett; nem is lehetett srégen menni a billentyűzetemmel...), viszont _nem minden_ gomb-kombinációval... Pl. a Ctrl+Alt+Del-t nyilván jól letesztelték...
-
Egon
nagyúr
válasz
badbrother #4 üzenetére
A Fifánál ez billentyűzet-probléma. Ha egyszerre 3 gombot lenyomsz (pl. srevize mész valamerre + becsúszol), azt nem mindegyik billentyűzet tolerálja (öcsém noném bill.-je igen, az én DTK-m nem...
). Érdekes, hogy nem minden irányban van gond, csak pl. (asszem) bal+akármi(fel vagy le)+Ctrl...
-
ödönke
aktív tag
válasz
badbrother #4 üzenetére
túl sok gombot nyomsz egyszerre?
-
badbrother
aktív tag
Nekem is van egy hasonló problémám, Mostanában a Fifa200x alatt néha egy rövidet sípol a gép. Fagyás, vagy bármilyen lassulás nincs. Az egyetlen változás: +256Mb Samsung RAM került a meglévő 256 Mb S. RAM mellé.
Na ez mitől lehet? -
Egon
nagyúr
Konkrétan ennél a lapnál nem tudom, de általában a sok rövid sípolás (5 szokott lenni, igaz egy hosszú után) vga-hibára utal...
A helyedben tesztelnék keményen: először Memtest86 (asszem 3.0 a legújabb verzió), aztán CPU Stability Tester (ebből is újjal érdemes), esetleg Prime95, aztán meg valami 3D-s teszt... -
Vandor
csendes tag
Üdv a guruknak!
Néhány hete az addig stabil gépem rejtélyes fagyásokat produkál. Összefüggést nem találtam az esetek között. Tegnap vettem a fáradtságot és kisérletezgettem. XP alatt kikapcsoltam a hiba miatti újraindítást és a fagyáskor a gép 8 rövidet sípol ismétlődve. Milyen hibára utal ez a jelzés? A konfig: MSI KT3 ULTRA2, XP 1600+, GF3 Ti200, egy 40 és egy 30 gigás vinyó, egy DVD olvasó és egy CD író. Két partíción Win98 és XP prof. Nincs semmi húzva!
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengence 32Gb Ram eladó!
- ASUS TUF GAMING B550-PLUS 31 hó alza gar
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged