- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
badbrother #7 üzenetére
Nincs mit...
Annyit tennék hozzá kiegészítésül, hogy egyrészt ez nagyjából _minden_ proginál jelentkezik (direkt kipróbáltam pl. a Doom2-vel: azt még nem egérrel játszottam, és mivel nem volt auto-run, a Shiftet folyamatosan nyomni kellett; nem is lehetett srégen menni a billentyűzetemmel...), viszont _nem minden_ gomb-kombinációval... Pl. a Ctrl+Alt+Del-t nyilván jól letesztelték...
-
Egon
nagyúr
válasz
badbrother #4 üzenetére
A Fifánál ez billentyűzet-probléma. Ha egyszerre 3 gombot lenyomsz (pl. srevize mész valamerre + becsúszol), azt nem mindegyik billentyűzet tolerálja (öcsém noném bill.-je igen, az én DTK-m nem...
). Érdekes, hogy nem minden irányban van gond, csak pl. (asszem) bal+akármi(fel vagy le)+Ctrl...
-
Egon
nagyúr
Konkrétan ennél a lapnál nem tudom, de általában a sok rövid sípolás (5 szokott lenni, igaz egy hosszú után) vga-hibára utal...
A helyedben tesztelnék keményen: először Memtest86 (asszem 3.0 a legújabb verzió), aztán CPU Stability Tester (ebből is újjal érdemes), esetleg Prime95, aztán meg valami 3D-s teszt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged