- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt1
őstag
válasz
Hieronymus #32 üzenetére
Van én évek óta használom a surface 7 pro (i3-1137g7) érintős számítógép tablet combot és teljesen jó. Akkor volt 280 az ára szerintem a csúcs tabletek is annyiba kerültek.
-
válasz
Hieronymus #30 üzenetére
Akkor rosszul írtam, elvittem hozzá, én csavaroztam ki rajta a csavarokat, de a kijelzőt ő pattintotta a helyére. Óvatosan dolgozott pedig, a már bennelévő kijelzőt is egyben kiszedte, ennek ellenére az új 37 Eurós DIXSG Shenzhen JASTROL által forgalmazott Alis kijelzőnek nyomban megrepedt a széle, alig a helyére pattintotta.
-
válasz
Hieronymus #25 üzenetére
Képzeld, az iPad kijelzőjét gond nélkül kicseréltük. Ja meg előtte egy 2020-as M1-es Macbookon is gond nélkül hajtottuk végre a kijelzőcserét. Meg haver már rengeteg telefonon cserélt kijelzőt, nem most kezdte.
Amúgy biztosra vettem, hogy itt is megérkeznek a mindent is jobban tudó szakik , de magasról leszarom...
Hogy illusztráljam a dolgot, a megjelölt résznél repedt meg a kijelző, amint a helyére pattintottuk(nem, az nem a védőüvegen van)
A szakszerű csere itt nem volt lehetséges, ha az alkatrész piskótából van. Én itt megosztom a személyes a tapasztalatom, s másnak is azt ajánlom, kétszer gondolja meg, mielőtt olcsó kínai tabletet vesz.
-
válasz
Hieronymus #17 üzenetére
Majd olvasd át újból az egészet, az összes HSZ-t, és majd egyszer talán leesik, hogy mi az amiről igazán beszélünk..., talán!
-
válasz
Hieronymus #14 üzenetére
De ezt sugallja az a rész, hogy második nélkül lehet harmadik... és ez nem igazán Porsche belső nevezéktan, vagy USAF tesztgép-prototipus....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Google Pixel topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest