Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt1
őstag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Van én évek óta használom a surface 7 pro (i3-1137g7) érintős számítógép tablet combot és teljesen jó. Akkor volt 280 az ára szerintem a csúcs tabletek is annyiba kerültek.
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Akkor rosszul írtam, elvittem hozzá, én csavaroztam ki rajta a csavarokat, de a kijelzőt ő pattintotta a helyére. Óvatosan dolgozott pedig, a már bennelévő kijelzőt is egyben kiszedte, ennek ellenére az új 37 Eurós DIXSG Shenzhen JASTROL által forgalmazott Alis kijelzőnek nyomban megrepedt a széle, alig a helyére pattintotta.
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Képzeld, az iPad kijelzőjét gond nélkül kicseréltük. Ja meg előtte egy 2020-as M1-es Macbookon is gond nélkül hajtottuk végre a kijelzőcserét. Meg haver már rengeteg telefonon cserélt kijelzőt, nem most kezdte.

Amúgy biztosra vettem, hogy itt is megérkeznek a mindent is jobban tudó szakik , de magasról leszarom...
Hogy illusztráljam a dolgot, a megjelölt résznél repedt meg a kijelző, amint a helyére pattintottuk(nem, az nem a védőüvegen van)
A szakszerű csere itt nem volt lehetséges, ha az alkatrész piskótából van. Én itt megosztom a személyes a tapasztalatom, s másnak is azt ajánlom, kétszer gondolja meg, mielőtt olcsó kínai tabletet vesz.

-
ledgeri
nagyúr
válasz
Hieronymus
üzenetére
Majd olvasd át újból az egészet, az összes HSZ-t, és majd egyszer talán leesik, hogy mi az amiről igazán beszélünk..., talán!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Hieronymus
üzenetére
De ezt sugallja az a rész, hogy második nélkül lehet harmadik... és ez nem igazán Porsche belső nevezéktan, vagy USAF tesztgép-prototipus....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)