Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
Pontositom akkor ezt a p4t-e alaplapos erdeklodesemet:
jelenlegi helyzet ismetleskepp:
ASUS P4T-E deszka
2x256 MB SAMSUNG non ecc RDRAM
Intel 1,6 A northwood 512 proci @ 2,4. (stabilan tobb mint 1 eve).
Na mar most milyen bovitest javasolnatok ezen a konfigon? (eladni nem akarom mert szart se fizet(ne)nek erte)
SZVSZ a kovetkezokon gondolkozom:
2,4 v 2,6 v 2,8 as proci amit persze huzni fogok.
+ esetleg + 2x256 MB RDRAM.
Mi errol a velemeny.???
(pl ahogy nezgelodtem egy 2,4A jobban huzhato mint a 2,6 v a 2,8...bar bizonytalan vagyok..nem hiaba turom itt a forumot :)))
elore is halas kosz a hozzaszoloknak. -
gege71.hu
addikt
Hmm nem rossz
Koszi..
A 150-es fsb-t tuom..nekem is annyin megy az 1,6-os mar egy jo ideje 2,4-en(ld mint fent) meghozza atomstabilan...nem is emlekszem mikor fagyott le utoljara :)
Szted erdemes egy 2,8-ra levaltanom az 1,6-ost???
Stleg meg a rambovites szoba johet es akkor a gep meg jo 1 evig ''diszno'' lesz. viszonylag alacsony raforditassal. -
gege71.hu
addikt
Szia,
kosz
Lehet volt szo rola, de mar a szemem kifolyt az osregi post-ok es topikok bongeszesevel/keresesevel es nem talaltam pontos valaszt :))
Meg vmi:
a 2,8-ast ugy erted 2,8-as nw p4 alapallapotban, amit meg elvileg az emlitett lapban huzni is lehet 3.x-ig vagy 2,8-ig lehet benne akar huzva is nyomatni p4-eket.
Remelem vilagos a kerdes..elegge pentek van mar :DDD -
Skica
őstag
Már volt szó rólla ,max P4 2800-ig megy.A 3066-os elviekben nem.
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
Latom mar eleg regi topik, de talan felhozhatjuk :)
Nna kerem nekem ilyen lapom van tobb mint 1 eve 1,6-os northwood procival ami azota 2,4-en stabilan fut. a RAM-jaim mondjuk 2x256 Samsung non ecc-sek.
Ha valaki kisse jobban ismeri ezt a lapot dobjon mar infot, hogy melyik a legnagyobb p-4es proci amit meg elbir?
Asszem 1.07-es biossal vmi 2,6 a max.
Az mondjuk erdekelne, hogy pl egy 2,6-os 533-as p4-et ebben a lapban lehetne e huzni?(pl birnak e a deszka kondijai?) Szal ha vki probalkozoott mar ezzel a lappal nagyobb p4-et akkor infot dobhat akar priviben is
thnx
gege -
-:Renko:-
tag
Hi!
Szeretném +tudni véleményeteket erről az alaplapról. Az is jó lenne ha adnátok 1 pár tippet (milyen szoftveres tuning. Hardveres tuning).
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest