- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Kezdésnek megteszi?! Ohh ezt kicsit szomorkodva olvastam
És a 3hónap után pedig dönthetek, hogy szeretnék e tovább előfizetni ugye?
Kölcsön acc-al még nem szeretnék senkit terhelni. Először csak ki szeretném próbálni.
És mi a teendő? Írok a fórumba, hogy szeretnék kérni trial-t és ennyi? Vagy van valamilyen kötelezettség? -
.LnB
titán
Sziasztok,
MA érkezik meg a kormányom. És szeretnék jobban nekiállni valami jó kis szimulátor játéknak. Szerencsére mostanában elég sok ígéretes játék van. Mindig is érdekelt az iRacing, sok jót hallottam róla. És nem tántorít el az se, hogy nehéz. Kíváncsi vagyok rá, ki szeretném próbálni. Visszaolvastam, és láttam, hogy a magyar fórumon lehetett igényelni 3 hónapos trial-t. Ez még most is így van?
Nincs semmilyen lehetőség, hogy valaki csak kipróbálja a játékot? Nem feltétlenül szeretnék rögtön költeni rá. Mert van 3-4 játék amit kipróbálnék és utána tenném le a voksomat az egyik mellett.DFP kormánnyal már jól játszható a játék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest